GT News

Daně, účetnictví, právo a nejen to. Všechny klíčové novinky pro váš byznys.

| 11. Července 2024

100 hodin na daňovém školení? Pro bezchybnou praxi ano

Sdílet článek:

Daňový profesionál® je cyklus školení a zároveň jeden z největších programů připravovaný naším nejnovějším členem skupiny GT – vzdělávací společností 1. VOX. Pokud ve své praxi potřebujete znát daně a účetnictví tak dobře, jako kdybyste se měli účastnit zkoušek KDP ČR, je tento cyklus právě pro vás.

Čím jsou školení přínosná? Na to jsme se ptali lektorky jednoho z témat Jany Pilátové, se kterou se také můžete setkat na letošním ročníku tohoto cyklu (6. 8. – 18. 9. 2024).

Co získám účastí na daňovém a účetním cyklu?

Komplexní pohled na danou problematiku, a to nejenom znalost jednotlivých daní, ale jejich provázanost a samozřejmě i potom zobrazení v účetnictví a účetní závěrce klienta.

Jakou formou probíhá školení?

Nejde jen o to, aby absolventi seminářů poslouchali lektora, ale jde hlavně o aktivní zapojení posluchačů, takže se řeší jednotlivé příklady, na kterých si posluchači mohou hned ověřit, jestli danou problematiku správně pochopili.

Jaká je přidaná hodnota?

To, že se potkáte s lektory, kteří se v dané oblasti pohybují, takže získáte jak odborné znalosti, tak i zkušenosti z praxe, které jsou v mnoha případech k nezaplacení...

…za mě bylo všechno perfektně připravené, organizátoři byli milí a ochotní s čímkoliv pomoci. Před pár dny jsem se poprvé zúčastnila kvalifikačních zkoušek na daňového poradce a úspěšně zvládla první část. Za všechno děkuji.

Markéta Čonková, absolvent cyklu Daňový profesionál®

Kdo cyklus povede?

Je to celý kolektiv, tým odborníků, který se dané problematice věnuje. Poznáte 10 špičkových odborníků.

Není 100 hodin výuky příliš mnoho?

Možná se to někomu může zdát dlouhé, ale na to, kolik odborných znalostí a schopností musí absolvent získat, si myslím, že ta délka určitě není nijak přehnaná.

Proč je účetnictví až na konci cyklu?

Absolventi jednotlivých seminářů získávají odborné informace a odborné znalosti k jednotlivým daním. Účetnictví si můžete představit jako výslednou mozaiku, do které se zasazují jednotlivé kamínky ze všech předchozích odborných seminářů, z jednotlivých daní, které se pak do té mozaiky zasadí a poskytnou Vám tak celkový obraz.

Pro specialisty, kteří se zabývají problematikou daně z příjmů právnických osob, si ani nedovedu představit, že by se touto daní mohli na vysoké úrovni odborně věnovat bez znalosti podvojného účetnictví a každá daň se v tom účetnictví projeví a zobrazí pro to účetnictví až nakonec.

zjistit-vice.jpg (9 KB)                    registrace-zde.jpg (10 KB)

O pořadateli

Školení pořádá 1. VOX a.s. člen skupiny GT. Společnost figuruje na vzdělávacím trhu od roku 1993, a to se zaměřením na odborné vzdělávání, osobní i týmový rozvoj a zakázkové vzdělávání.