GT News

Daně, účetnictví, právo a nejen to. Všechny klíčové novinky pro váš byznys.

Petr Paseka | 12. Září 2024

Jsme generálním partnerem nově vzniklého univerzitního hokejového týmu VŠE Falcons Prague

Sdílet článek:

V Grant Thornton dlouhodobě podporujeme sport a vzdělávání. Proto jsme se vedle univerzit a vysokoškolských spolků rozhodli podpořit i nově vzniklý univerzitní tým VŠE Falcons Prague a stali se jeho generálním partnerem.  

„Vzdělávání nevnímám jako prosté předávání informací. Myslím, že univerzitní život by měl být o komplexním rozvoji a celistvé kultivaci osobnosti. Chceme podpořit studenty od knihoven až po souboje na ledové ploše. Proto vedle partnerství s celou VŠE rádi pomůžeme i jejímu hokejovému týmu,“ vysvětluje Tomáš Brabenec, partner Grant Thornton.

Naši radost z čerstvého svazku umocňuje i fakt, že stojí na začátku něčeho úplně nového. Jsme rádi, že se VŠE podařilo „osamostatnit“ a postavit vlastní tým. Věříme, že se s naším přispěním podaří položit pevné základy pro dlouhodobě a úspěšně fungující organizaci. Jsme hrdí, že už ve své první sezoně bude na dresu vozit naše logo.

A stejně jako nám imponuje energie a zápal, kterou jsme během symbolického zahájení sezony v našich pracovních prostorách mohli vidět na managementu i hráčích VŠE Falcons, imponuje nám i ambice celé Univerzitní ligy ledního hokeje vybudovat profesionální soutěž se zázemím, které se bude postupně přibližovat svým americkým alternativám.

I když my v Grant Thornton samozřejmě budeme nejvíc fandit „našim“, držíme palce celému projektu. Ostatně více o něm (včetně kalendáře zápasů) zjistíte zde.