GT News

Daně, účetnictví, právo a nejen to. Všechny klíčové novinky pro váš byznys.

Petr Paseka | 18. Září 2024

Imponuje mi důvěra Grant Thornton v byznysový potenciál vzdělávání, říká nová ředitelka 1. VOX Zdeňka Filipová

Sdílet článek:

Vedení vzdělávací společnosti 1. VOX, která od července patří do skupiny Grant Thornton, přebírá k polovině září Zdeňka Filipová. Jejím úkolem bude navázat na 30 let úspěšného fungování společnosti a s akcentem na přidanou hodnotu, kterou s sebou taková tradice nese, ji dále rozvíjet.

Zdeňka Filipová strávila velkou část své profesní kariéry v akademickém prostředí, konkrétně na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy, kde zastávala pozici proděkanky pro projektové řízení a později tajemnice. „V této turbulentní době je lehké usnout na vavřínech. Jsem ale přesvědčen, že manažerské schopnosti, které Zdeňka prokázala na Filozofické fakultě, jsou přesně tím dílkem do mozaiky vstupů, díky kterým bude VOX zase a znovu potvrzovat své postavení mezi nejlepšími vzdělávacími společnostmi u nás,“ říká Tomáš Brabenec, partner Grant Thornton.

„Vážím si důvěry, kterou ve mě vedení Grant Thornton vkládá a těším se na zdolávání výzev, které přede mě postavilo. Imponuje mi jeho důvěra v byznysový potenciál vzdělávání a školících služeb jako takových. Věřím, že spojení poradenské skupiny se světovým zázemím a jedné z nejdéle působících vzdělávacích společností na trhu otevírá cesty, které potěší klienty současné a zároveň zaujme i ty potenciálně nové,“ reaguje Zdeňka Filipová.

 

 

O společnosti 1. VOX

Realizuje školení z oblasti daní, účetnictví, mezinárodních účetních standardů, ekonomického a finančního vzdělávání, mezd, personalistiky, pracovněprávních předpisů, práva a dále vzdělávací kurzy pro neziskovou sféru. Oblast „měkkých dovedností“ pak zastupují témata řízení lidských zdrojů, komunikační, manažerské a prezentační dovednosti, marketing a PR, prodej a obchod, rozvoj osobních dovedností a dalších speciálních kurzů.