GT News

Daně, účetnictví, právo a nejen to. Všechny klíčové novinky pro váš byznys.

| 8. Října 2024

Akvizice Naviga Advisory and Evaluation byla úspěšně dokončena

Sdílet článek:

V prosinci roku 2022 společnost Grant Thornton majetkově vstoupila do Naviga Advisory and Evaluation (NAE), kde získala většinový podíl. K 1. říjnu 2024 byl proces akvizice dokončen. Dotační a evaluační byznys společnosti Naviga Advisory and Evaluation je tak od tohoto data 100% součástí skupiny Grant Thornton. „Jsme rádi, že se nám podařilo proces akvizice dotáhnout do zdárného konce. V Grant Thornton usilujeme o neustálé zdokonalování našich služeb. Jsme přesvědčeni, že díky integraci bohatých zkušeností a know-how Naviga Advisory & Evaluation dosáhneme našich cílů v evaluacích veřejných strategických programů a dotačním poradenství,“ říká Jiří Dvořák, partner Grant Thornton. 

Naviga Advisory and Evaluation 

Naviga Advisory and Evaluation (NAE) vzešla z původní společnosti Evaluation Advisory CE, která vznikla v polovině 90. let v Brně. Postupně se zařadila mezi přední konzultanty v oblasti dotačního poradenství a evaluací všech druhů, s pobočkami v Praze, Brně a Českých Budějovicích. Oba tyto segmenty jsou stále ovlivňovány přísunem prostředků z Evropské Unie do Česka a tento trend bude pokračovat po celé aktuální programové období 2021-2027. 

Dotační radar 

Společně s dokončením akvizice došlo také k integraci webu Naviga Advisory and Evaluation do webu Grant Thornton. Významnou novinkou, která v této souvislosti na webu přibyla je Dotační radar, ve kterém najdete přehled aktuálních i plánovaných dotačních výzev. Konkrétní dotační titul si můžete sami vyhledat přes jednoduchý rozcestník. Spojit se s námi samozřejmě ale můžete i napřímo. Rádi s vámi zdarma probereme různé možnosti čerpání dotace přesně pro vás.