GT News

Daně, účetnictví, právo a nejen to. Všechny klíčové novinky pro váš byznys.

Marie Sýkora Horňáková | 15. Srpena 2024

Auditní tým Grant Thornton ovládl důležitý tendr pro EAA

Sdílet článek:

S velkou radostí oznamujeme, že Grant Thornton Audit vyhrál tendr na auditorské služby pro Evropskou agenturu pro životní prostředí (EEA). V průběhu následujících čtyř let tak budou naši odborníci zodpovědní za ověřování grantových dohod. Naše práce bude zahrnovat zejména kontrolu správnosti a úplnosti nákladů, které jednotlivé subjekty vykážou v rámci realizace projektů spolufinancovaných Evropskou agenturou pro životní prostředí.

Jsme rádi, že expertíza našeho auditního týmu přesvědčila Agenturu k výběru Grant Thornton a už teď se těšíme na výzvy, které s sebou tak rozsáhlý projekt přináší. Z nám dobře známých vod auditů účetních uzávěrek se více ponoříme do ověřování dotací a v rámci realizace budeme pravidelně komunikovat se zahraničními partnery. Pronikneme hlouběji do oblasti životního prostředí a prověříme, jaké aktivity se v jeho kontextu realizují a podporují dotacemi.

"Tým Jana Váchy bude jako první v rámci GT EU auditním partnerem obdobného subjektu a já nepochybuji o tom, že jeho profesionalita a odborné znalosti povedou k úspěšné spolupráci. Zároveň se těším, že naši experti získané zkušenosti a know-how naplno využijí i v ostatních nadcházejících projektech," uzavírá partner Grant Thornton Milan Pašek.