GT News

Daně, účetnictví, právo a nejen to. Všechny klíčové novinky pro váš byznys.

| 2. Dubna 2020

Grant Thornton se v České republice rozšiřuje

Sdílet článek:

České společnosti z poradenské skupiny Grant Thornton a většina bývalých tuzemských firem ze skupiny BDO se dohodly na spojení. Od dubna letošního roku působí na českém trhu pod globální značkou Grant Thornton.

Vznikla tak pátá největší a nejrychleji rostoucí poradenská skupina v České republice s obratem přes 750 milionů korun, která zaměstnává více než 500 odborníků z oblastí daní, auditu, účetnictví, manažerského poradenství, IT poradenství, práva, ekonomického znalectví a oceňování a zpracování mezd. Cílem nově vzniklého silného hráče je rozpohybovat současné stojaté vody trhu poradenských firem.

V novém holdingu Grant Thornton Czech Republic a.s. se spojují Grant Thornton Advisory, Grant Thornton Valuation, Grant Thornton Tax & Accounting, Grant Thornton Audit, dále společnost Fučík & Partneři a firmy dříve vystupující ve skupině BDO, nyní pod značkou GT TAX, GT Appraisal services – Znalecký ústav a GT Accounting & Payroll. Všechny firmy se již na podzim tohoto roku sestěhují do nových společných kanceláří.