GT News

Daně, účetnictví, právo a nejen to. Všechny klíčové novinky pro váš byznys.

Petr Paseka | 15. Března 2024

Významná ocenění pro Veroniku Odrobinovou i celou advokátní kancelář GT Legal

Sdílet článek:

Naše advokátní kancelář GT Legal si připsala velké úspěchy. Rankingová agentura Chambers and Partners ji potřetí v řadě zařadila na prestižní seznam doporučovaných advokátních kanceláří. A co víc, proti předchozímu ročníku ji dokonce zařadila do vyšší kategorie Band 3. Veronika Odrobinová se v žebříčku nejlepších právníků na trhu objevila dokonce pojedenácté.

Partnerka Grant Thornton k ocenění říká: „Jsem vděčná a mám velkou radost. Děkuju svému týmu v GT Legal za jejich práci a klientům za důvěru. Žebříček Chambers and Partners osobně vnímám jako jeden z nejprestižnějších. Být v něm, znamená obstát v nejpřísnějším a nejhlubším průzkumu v rámci naší profese.“  

Pro Veroniku Odrobinou tím ale týden významných úspěchů nekončí. Vedle žebříčku Chambers and Partners totiž byla zařazena i do přehledu WWL (Who´s Who Legal), který identifikuje přední právníky s prokazatelnou praxí ve všech aspektech pracovního práva, zaměstnanosti a pracovněprávních vztahů.

Veronice i celému týmu gratulujeme a děkujeme za odvedenou profesionální práci, kterou reprezentuje značku Grant Thornton.