GT News

Daně, účetnictví, právo a nejen to. Všechny klíčové novinky pro váš byznys.

Jan Nešpor | 19. Září 2024

Nabídka bezplatné právní pomoci pro jednotlivce a samosprávy zasažené povodněmi

Sdílet článek:

GT Legal, advokátní kancelář s.r.o. nabízí pro jednotlivce a samosprávy zasažené povodněmi bezplatnou právní pomoc. Uvědomujeme si, že aktuálně máte plné ruce práce s vyklízením, sčítáním škod a vyrovnáváním se s následky povodní. V této složité situaci je časově i technicky náročné shánět informace a řešit administrativně či právně náročné situace.

Z tohoto důvodu se na vás, kteří jste nejvíce zasaženi touto katastrofou, obracíme s nabídkou právní pomoci v rámci našich kapacit.

Dle našich zkušeností pro vás bude aktuálně nejvíce potřebná pomoc v následujících oblastech:

  • Uplatnění nároku na pojistné plnění

Potřebujete nahlásit pojistnou událost? Nevíte, na co se vztahuje vaše pojistka a potřebujete jednat s pojišťovnou?

  • Čerpání veřejné podpory či dotací

Nevíte, zda se na vás vztahuje veřejná podpora a kde a jak si o ni požádat? Chtěli byste využít veřejné dotace, ale nevíte, zda nějaké existují a jak o ně zažádat?

  • Řešení nájemních smluv, hypoték a jiných plateb

Byli jste nuceni opustit své obydlí, ale současně musíte platit nájemné, hypotéku nebo jiné platby? Nebo naopak pronajímáte nemovitost a nevíte, jak vyřešit situaci nájemců?

  • Práva a povinnosti plynoucí z pracovního práva

Nejste schopni chodit do práce buď proto, že je vás aktuálně zapotřebí jinde, anebo se do ní nedokážete dopravit? Nevíte, jaké nároky a povinnosti máte vůči svému zaměstnavateli, případně zaměstnancům?

  • Neschopnost dostát závazkům finančním či podnikatelským

Vypadl vám příjem a nejste schopni hradit pravidelné platby nebo jste se ocitli v prodlení s dodáním určitého zboží nebo služeb?

Nejen v těchto situacích vám dokážeme pomoci. Poskytneme asistenci s nezbytnou administrativou (vyplníme za vás formuláře, zkontaktujeme konkrétní osoby), poradíme, jak dále postupovat, případně vás zastoupíme při jednání s dalšími subjekty, jako jsou váš zaměstnavatel, vaši klienti, banka, pojišťovna, stát, škola či jiné instituce.

Pokud jste se v důsledku povodní ocitli v úzkých a využili byste našich služeb, obraťte se na nás na adrese povodne@gt-legal.com