GT News

Daně, účetnictví, právo a nejen to. Všechny klíčové novinky pro váš byznys.

Marie Sýkora Horňáková | 8. Září 2024

Zajistěte si klid při kontrolách v pracovním právu. Praktický kurz s Veronikou Odrobinovou

Sdílet článek:

Chtěli byste prohloubit své znalosti v oblasti pracovního práva a jeho kontrol? Na konci září proběhne další kurz od 1. VOX vedený naší Veronikou Odrobinovou! Veronika je partnerkou v GT legal a vede pracovněprávní tým. Je opravdovou specialistkou na poradenství v oblasti pracovního a obchodního práva. Její kurzy se těší velké oblibě a není se čemu divit.  

Jednodenní kurz se bude věnovat kontrolám v oblasti pracovního práva. Dozvíte se, z jakých důvodů a v jakých situacích lze kontrolu očekávat. Na praktických příkladech si vyzkoušíte, jak se lze na kontrolu připravit a jaké jsou nejčastěji kontrolované oblasti. Pozornost bude věnována také nejčastějším a nejvíce sankciovaným pochybením zaměstnavatelů.  

Lektorka s vámi projde celý proces kontroly. Vysvětlí vám, jak kontrola probíhá a jak se během ní chovat. Seznámí vás také s dalšími možnosti, pokud kontrolovaný subjekt s výsledky kontroly nesouhlasí. Vše bude samozřejmě ilustrováno na příkladech z běžného života, judikatury i praxe kontrolních orgánů. 

Seminář je ideální pro zástupce jak soukromého, tak i veřejného sektoru. Doporučujeme zejména vedoucím zaměstnancům, právníkům a personalistům. 

    • Termín kurzu:25. 9. 2024; 9:00–13:00 
    • Druh:Kurzy personalistiky a mezd 
    • Forma: Prezenčně i online 
    • Lektoři:Veronika Odrobinová