GT News

Daně, účetnictví, právo a nejen to. Všechny klíčové novinky pro váš byznys.

| 18. Prosince 2020

Završení fúze a související změny, se kterými vstupujeme do roku 2021.

Sdílet článek:

Abychom se novým výzvám mohli postavit silnější, než kdy dřív!

S koncem roku nastává čas na dokončení započatých projektů, abychom se s novým dechem mohli pustit do dalších výzev v novém roce. Rok 2021 nám hned ze startu přinese pár změn, díky kterým se budeme moci novým výzvám postavit silnější, než kdy dřív.
 

Ke konci roku dojde k završení procesu restrukturalizace českých společností z poradenské skupiny Grant Thornton a většiny bývalých tuzemských firem skupiny BDO a české poradenské firmy Fučík & Partneři. Od dubna tohoto roku, kdy došlo ke spojení těchto společností do jedné skupiny, působily všechny tyto společnosti pod globální značkou Grant Thornton, nicméně se jednalo o spojení spíše formální. Nyní, tedy od 1. ledna 2021, dochází ke spojení, především právnímu, kdy společné činnosti dosud různých společností přejdou pod jednu společnou entitu.

Přehledná tabulka nově zformovaných společností pro jednotlivé oblasti poskytovaného poradenství:

usporadani2.png (49 KB) 

Související změnou značící naše spojení je pak společné sestěhování všech společností do nového sídla Parkview na adrese Pujmanové 1753/10a, 140 00, Praha 4 – Nusle.
 

V souvislosti s naší restrukturalizací není potřeba z vaší strany podnikat jakékoliv kroky, všichni vaši poradci i zažité postupy zůstávají. Dochází pouze ke změně našich fakturačních údajů, proto prosím informujte i své účetní oddělení.  

Spojením společností vznikají ještě silnější hráči ve svých oborech. Navzájem se doplňujeme a společnými zkušenostmi, dovednostmi a znalostmi budeme i nadále pomáhat vašemu podnikání.
 
Těšíme se na úspěšnou spolupráci v novém roce!