GT News

Daně, účetnictví, právo a nejen to. Všechny klíčové novinky pro váš byznys.

Petr Paseka | 5. Ledna 2024

Grant Thornton Appraisal services nově povede Poborský. Je na čase změnit status quo a expandovat do nových oblastí

Sdílet článek:

Úspěšné období naší společnosti Grant Thornton Appraisal services, která je nyní primárně zaměřená na výkon znalecké činnosti, se promítlo do jejího růstu jak na ose klientské, tak i obratové. To s sebou přináší nové pracovní výzvy, ale i zvýšené personální nároky. K odpovědnosti za to, aby se dařilo i nadále saturovat rostoucí poptávku klientů, se od 1. ledna 2024 v pozici managing partnera této společnosti přihlásil František Poborský.

Člen představenstva holdingu Grant Thornton a dosud jediný partner v Appraisalu Tomáš Brabenec k jeho jmenování novým partnerem skupiny říká: „Je na čase, aby status quo, v podobě rozvoje a řízení největší znalecké kanceláře v ČR jedním parterem, byl změněn. Jsem přesvědčený, že to bude hlavní impuls pro její stabilní budoucnost a rozvoj jejího týmu.“

„František je podle mého opravdový profesionál s bohatými zkušenostmi v oboru, širokým odborným záběrem, organizačními schopnostmi a stabilně rostoucím klientským kmenem. František je držitelem znaleckého oprávnění v oboru ekonomika. Nepochybuji o tom, že se mu v roli partnera bude dařit,“ dodává Tomáš Brabenec a odhaluje i záměr expandovat do nových oblastí.

„V rámci vybudovaného portfolia klientů a služeb Appraisalu a ostatně celé naší skupiny GT jsme se rozhodli pro krok novým směrem. Tento bude představovat založení uzavřeného fondu kvalifikovaných investorů. Věřím, že rozšíření portfolia našich služeb povede ke komplexnějšímu uspokojení potřeb našich klientů,“ říká Tomáš Brabenec a závěrem přidává i osobní gratulaci.

„Na Františkově angažmá v Grant Thornton mě těší hlavně to, že symbolizuje naši vnitřní filozofii, a sice profesionální a spolehlivé kolegy si udržet dlouhodobě a vytvořit prostředí pro jejich karierní růst. Rád bych mu poděkoval za dosavadní nasazení a pogratuloval mu k jeho úspěchu.“
medailonek-fp.png (1.86 MB)