GT News

Daně, účetnictví, právo a nejen to. Všechny klíčové novinky pro váš byznys.

| 15. Prosince 2022

Nová kniha Tomáše Brabence: Finanční analýza obchodních korporací

Sdílet článek:

Náš partner Tomáš Brabenec publikoval v mnoha českých i zahraničních vědeckých, odborných a dalších časopisech. Nyní svou autorskou sbírku rozšířil o první knihu. Publikace Finanční analýza obchodních korporací se zaměřuje na hodnocení finančního zdraví či finanční výkonnosti podniků. „Kniha bude užitečná všem odborníkům i poučeným laikům,“ říká Tomáš Brabenec.

„V podnikových financích se nenudíme. Některé postupy se například vlivem krize opouští, jiné se vracejí a úplně nové vznikají. Proto je kniha živým materiálem,“ říká Tomáš Brabenec, který se jejímu sepsání věnoval více než rok. S ohledem na výše uvedené je kniha doprovázena i videi, která tematiku shrnují. „Tento formát navíc umožňuje rychle reagovat a publikaci v případě změn doplnit,“ vysvětluje Brabenec.


Ten při představení knihy poděkoval Jaroslavě Holečkové a Barboře Rýdlové z katedry Financí a oceňování podniku na Vysoké škole ekonomické v Praze, Františku Poborskému, Janu Šebíkovi a všem recenzentům a především pak své rodině.

Knihu můžete objednávat zde: Finanční analýza obchodních korporací | Ekopress, s.r.o.